Home of Langkawi Tour

 


Aseania Resort Langkawi

0
Posted January 4, 2013 by Banglong Men in Hotel

Aseania Resort

Aseania Resort Langkawi

Terletak 2-minit berjalan kaki dari Underwater World dan Pantai Cenang, Aseania Resort Langkawi menawarkan kemudahan tempat letak kenderaan percuma dan Wi-Fi percuma di seluruh hotel. Ia mempunyai kolam renang luaran dan taman permainan kanak-kanak untuk keselesaan penginap.

Aseania Resort Langkawi adalah 15-minit memandu dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi. Terletak 20 minit jika anda ingin memandu ke Kuah dan kawasan sekitarnya.

Bilik-bilik berhawa dingin dan dilengkapi dengan bar mini, kemudahan TV satelit dan internet disediakan untuk kemudahan penginap. Bilik mandi dilengkapi dengan pancuran mandian.

Urusan bersiar-siar boleh didapati di meja tempahan pelancongan. Beroperasi dengan bantuan kakitangan Front Desk sepanjang masa oleh itu tidak sukar untuk anda mendapatkan pengalaman percutian terbaik di Langkawi. Perkhidmatan Perkhidmatan ulang-alik ke lapangan terbang disediakan dengan bayaran tertentu.

Para tetamu boleh menikmati pilihan hidangan tempatan dan antarabangsa di Coffee House Laguna, yang juga menawarkan perkhidmatan bilik.

Untuk Menempah Bilik di Aseania Resort Langkawi

Sebagai wakil perlancongan berdaftar, pihak kami sedia untuk membantu anda mengalami percutian paling mengembirakan dan tidak dapat dilupakan dengan menyediakan pelbagai servis yang berkaitan dengan perlancongan di Langkawi. Kami boleh dihubungi melalui cara berikut:

Sekiranya anda ingin menempah bilik dan penginapan di sini, anda boleh menghubungi pihak kami. Kami AZ Fajar Agency merupakan agen percutian berdaftar yang sedia untuk membantu anda mendapatkan percutian idaman anda di Pulau Langkawi. Malahan kami juga menyediakan pelbagai servis tambahan untuk kemudahan anda mendapatkan percutian terbaik.

Sila Hubungi Pihak Kami AZ Fajar Agency

Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai pakej-pakej percutian di Pulau Langkawi, sila hubungi Banglong Amen Az Fajar di talian: 019 – 494 2066 atau Kak Nab AZ Fajar di talian: 012 – 581 7918. Atau anda boleh tinggalkan komen di ruang yang disediakan.
Did you enjoy this article? If so, we’d love to hear your thoughts in the comments below. It would be great if you subscribed to our RSS feed or signed up for email updates to get more goodness. There’s lots more where this came from!

About the Author

Banglong Men


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)