Home of Langkawi Tour

 


Bayview Hotel

0
Posted January 4, 2013 by Banglong Men in Hotel

Bayview Hotel

Maklumat Bayview Hotel Langkawi

Bayview Hotel Langkawi menawarkan pemandangan indah lautan dan bukit dari lokasi pusat di daerah komersil Kuah. Tempat letak kenderaan percuma dan kolam renang luaran antara kemudahan yang ditawarkan.

Bayview Langkawi adalah kira-kira 13 km, atau 25-minit memandu, dari Lapangan Terbang Langkawi. Terminal feri di Kuah berjarak 3 km, atau 5-minit memandu dari hotel.

Dilengkapi dengan permaidani dinding ke dinding, bilik-bilik yang selesa di Bayview mempunyai TV kabel / satelit dan minibar. Pencahayaan hangat membantu untuk mewujudkan suasana yang selesa, sementara bilik mandi luas dilengkapi dengan tab mandi dan pancuran mandian.Internet percuma disediakan di dalam semua bilik.

Para tetamu boleh bersenam di pusat kecergasan di hotel atau hanya berehat dengan urutan di spa. Hotel ini juga menawarkan bilik-bilik karaoke swasta dan pusat perniagaan yang sedia membantu.

Flamingo Coffee House menyajikan pilihan hidangan antarabangsa dan Asia. Hidangan Cina yang lazat boleh dinikmati di Restoran Phoenix.Untuk makanan ringan, Teh Tarik Stall menyajikan hidangan tempatan dalam suasana yang santai.

Untuk Menempah Bilik dan Peluang Menginap

Sebagai wakil perlancongan berdaftar, pihak kami sedia untuk membantu anda mengalami percutian paling mengembirakan dan tidak dapat dilupakan dengan menyediakan pelbagai servis yang berkaitan dengan perlancongan di Langkawi. Kami boleh dihubungi melalui cara berikut:

Sekiranya anda ingin menempah bilik dan penginapan di sini, anda boleh menghubungi pihak kami. Kami AZ Fajar Agency merupakan agen percutian berdaftar yang sedia untuk membantu anda mendapatkan percutian idaman anda di Pulau Langkawi. Malahan kami juga menyediakan pelbagai servis tambahan untuk kemudahan anda mendapatkan percutian terbaik.
Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai pakej-pakej percutian di Pulau Langkawi, sila hubungi Banglong Amen Az Fajar di talian: 019 – 494 2066 atau Kak Nab AZ Fajar di talian: 012 – 581 7918. Atau anda boleh tinggalkan komen di ruang yang disediakan.
Did you enjoy this article? If so, we’d love to hear your thoughts in the comments below. It would be great if you subscribed to our RSS feed or signed up for email updates to get more goodness. There’s lots more where this came from!

About the Author

Banglong Men


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)