Home of Langkawi Tour

 


Bella Vista Resort & Spa

0
Posted January 4, 2013 by Banglong Men in Hotel

Bella Vista Resort & Spa

Maklumat Bella Vista Resort & Spa Langkawi

Bella Vista Resort & Spa Langkawi adalah 5-minit kewajibannya kaki dari Pusat Bandar Kuah. Ia menawarkan Restoran, kolam INFINITI dan Kacip-Kacip dengan Pemandangan Laut Andaman atau taman.

Hotel ini menawarkan Wi-Fi percuma di Pusat perniagaan dan tempat atur kenderaan percuma. Lawatan balik hari dan aktiviti pelancongan Boleh diaturkan di Meja tempahan lawatan. Untuk berehat, para tetamu Boleh menyanyi karaoke ATAU menikmati barbeku di Tebing Kolam Renang.

Hidangan tradisional Malaysia dan antarabangsa dihidangkan di Nautilus Bar & Grill. Snek ringan dan minuman yang menyegarkan ditawarkan di bar.

Bella Vista Resort terletak sejauh 20 km dari kolam-kolam semula jadi di Telaga Tujuh dan 20-minit memandu dari Lapangan Terbang Langkawi.

Untuk Menempah Bilik dan Peluang Menginap

Sebagai wakil perlancongan berdaftar, pihak kami sedia untuk membantu anda mengalami percutian paling mengembirakan dan tidak dapat dilupakan dengan menyediakan pelbagai servis yang berkaitan dengan perlancongan di Langkawi. Kami boleh dihubungi melalui cara berikut:

Sekiranya anda ingin menempah bilik dan penginapan di sini, anda boleh menghubungi pihak kami. Kami AZ Fajar Agency merupakan agen percutian berdaftar yang sedia untuk membantu anda mendapatkan percutian idaman anda di Pulau Langkawi. Malahan kami juga menyediakan pelbagai servis tambahan untuk kemudahan anda mendapatkan percutian terbaik.

Sila Hubungi Pihak Kami AZ Fajar Agency

Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai pakej-pakej percutian di Pulau Langkawi, sila hubungi Banglong Amen Az Fajar di talian: 019 – 494 2066 atau Kak Nab AZ Fajar di talian: 012 – 581 7918. Atau anda boleh tinggalkan komen di ruang yang disediakan.
Did you enjoy this article? If so, we’d love to hear your thoughts in the comments below. It would be great if you subscribed to our RSS feed or signed up for email updates to get more goodness. There’s lots more where this came from!

About the Author

Banglong Men


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)