Home of Langkawi Tour

 


Beringin Beach Resort

0
Posted January 4, 2013 by Banglong Men in Hotel

Beringin Beach Resort

Maklumat Mengenai Beringin Beach Resort

Beringin Beach Resort selesa terletak di kawasan tenggara pulau utama. Menghadapi teluk Pantai Beringin, ia menggambarkan landskap indah dan mempunyai pemandangan pantai yang cantik.

Hanya 40 minit memandu dari Lapangan Terbang Padang Matsirat dan 5 minit memandu dari Jeti Kuah. 40 bilik deluxe chalet dilengkapi dengan kemudahan – TV warna, penghawa dingin, telefon dan bilik mandi bersambung. Untuk kemudahan perbincangan, bilik mesyuarat menyediakan sepenuhnya kemudahan. Pelbagai lagi kemudahan turut disediakan untuk keselesaan pengunjung.

Makan di Restoran Anjung Inderaloka makan keseronokan tulen dengan rakan-rakan atau menghiburkan hubungan perniagaan penting atau hanya berehat lebih minuman yang tenang atau makan. Kami juga menawarkan kemudahan barbeku untuk menampung perhimpunan malam anda di pantai.

Beringin Beach Resort menawarkan percutian pelbagai mengisi hari-berkanu, Pulau Berharap, Jungle Tracking dan juga susunan Island Tour. Khidmat sewa kereta dan motosikal juga banyak disediakan.

Beringin Beach sesuai untuk pantai sukan permainan – bola tampar, sepak takraw & sukaneka untuk hari keluarga.

Untuk Menempah Bilik dan Peluang Menginap

Sebagai wakil perlancongan berdaftar, pihak kami sedia untuk membantu anda mengalami percutian paling mengembirakan dan tidak dapat dilupakan dengan menyediakan pelbagai servis yang berkaitan dengan perlancongan di Langkawi. Kami boleh dihubungi melalui cara berikut:

Sekiranya anda ingin menempah bilik dan penginapan di sini, anda boleh menghubungi pihak kami. Kami AZ Fajar Agency merupakan agen percutian berdaftar yang sedia untuk membantu anda mendapatkan percutian idaman anda di Pulau Langkawi. Malahan kami juga menyediakan pelbagai servis tambahan untuk kemudahan anda mendapatkan percutian terbaik.
Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai pakej-pakej percutian di Pulau Langkawi, sila hubungi Banglong Amen Az Fajar di talian: 019 – 494 2066 atau Kak Nab AZ Fajar di talian: 012 – 581 7918. Atau anda boleh tinggalkan komen di ruang yang disediakan.
Did you enjoy this article? If so, we’d love to hear your thoughts in the comments below. It would be great if you subscribed to our RSS feed or signed up for email updates to get more goodness. There’s lots more where this came from!

About the Author

Banglong Men


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)