Home of Langkawi Tour

 


Desa Motel

0
Posted January 4, 2013 by Banglong Men in Hotel

Desa Motel

Maklumat Mengenai Desa Motel

Sama ada anda mempunyai urusan perniagaan atau bercuti, setiap satu daripada 9 bilik di hotel 2-bintang ini direka bentuk untuk membolehkan para tetamu berehat dengan selesa dan bergaya.Disediakan di semua bilik termasuk balkoni / teres, pancuran, akses internet – wayarles.

Hotel ini mempunyai bilik keluarga, tempat letak kereta sebagai sebahagian daripada kemudahan dan perkhidmatan yang unggul. Hotel ini menggabungkan perkhidmatan pakar dengan kemudahan state-of-the-art untuk menyediakan tetamu dengan penginapan yang diingati.

Untuk Menempah Bilik dan Peluang Menginap

Sebagai wakil perlancongan berdaftar, pihak kami sedia untuk membantu anda mengalami percutian paling mengembirakan dan tidak dapat dilupakan dengan menyediakan pelbagai servis yang berkaitan dengan perlancongan di Langkawi. Kami boleh dihubungi melalui cara berikut:

Sekiranya anda ingin menempah bilik dan penginapan di sini, anda boleh menghubungi pihak kami. Kami AZ Fajar Agency merupakan agen percutian berdaftar yang sedia untuk membantu anda mendapatkan percutian idaman anda di Pulau Langkawi. Malahan kami juga menyediakan pelbagai servis tambahan untuk kemudahan anda mendapatkan percutian terbaik.
Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai pakej-pakej percutian di Pulau Langkawi, sila hubungi Banglong Amen Az Fajar di talian: 019 – 494 2066 atau Kak Nab AZ Fajar di talian: 012 – 581 7918. Atau anda boleh tinggalkan komen di ruang yang disediakan.
Did you enjoy this article? If so, we’d love to hear your thoughts in the comments below. It would be great if you subscribed to our RSS feed or signed up for email updates to get more goodness. There’s lots more where this came from!

About the Author

Banglong Men


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)