Home of Langkawi Tour

 


Hotel Helang

0
Posted January 5, 2013 by Banglong Men in Hotel

Hotel Helang

Informasi Mengenai Hotel Helang

Hotel Helang menawarkan anda rumah dari rumah, sama ada anda melawat Langkawi untuk perniagaan atau sekadar ingin menenangkan fikiran. Terletak di barat daya pulau, hotel ini adalah berhampiran dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi dan Pusat Pameran Antarabangsa Mahsuri.

Mempunyai Kolam Renang besar, di mana para tetamu boleh berehat dan Bilik Mesyuarat indah dengan kemudahan tertunggak. Aktiviti-aktiviti termasuk Lawatan, Cruises dan perjalanan Memancing yang boleh diatur oleh meja depan, bersama-sama dengan pelbagai aktiviti berasaskan air.

Hotel ini juga menawarkan perkhidmatan Pertukaran Mata Wang, akses Internet Wi-Fi, serta pelbagai pilihan masakan dari Asia kepada kepakaran Barat. One Hotel Helang adalah tempat yang sesuai untuk perniagaan dengan keseronokan percutian anda di pulau Langkawi.

Untuk Menempah Bilik dan Peluang Menginap

Sebagai wakil perlancongan berdaftar, pihak kami sedia untuk membantu anda mengalami percutian paling mengembirakan dan tidak dapat dilupakan dengan menyediakan pelbagai servis yang berkaitan dengan perlancongan di Langkawi. Kami boleh dihubungi melalui cara berikut:

Sekiranya anda ingin menempah bilik dan penginapan di sini, anda boleh menghubungi pihak kami. Kami AZ Fajar Agency merupakan agen percutian berdaftar yang sedia untuk membantu anda mendapatkan percutian idaman anda di Pulau Langkawi. Malahan kami juga menyediakan pelbagai servis tambahan untuk kemudahan anda mendapatkan percutian terbaik.
Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai pakej-pakej percutian di Pulau Langkawi, sila hubungi Banglong Amen Az Fajar di talian: 019 – 494 2066 atau Kak Nab AZ Fajar di talian: 012 – 581 7918. Atau anda boleh tinggalkan komen di ruang yang disediakan.
Did you enjoy this article? If so, we’d love to hear your thoughts in the comments below. It would be great if you subscribed to our RSS feed or signed up for email updates to get more goodness. There’s lots more where this came from!

About the Author

Banglong Men


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)