Home of Langkawi Tour

 


Khidmat Kereta Sewa

0
Posted January 7, 2013 by Banglong Men in Kereta Sewa

Khidmat Kereta Sewa Langkawi

Khidmat Kereta Sewa Langkawi

Selamat datang ke laman Cuti Langkawi. Kami menyediakan pakej penginapan Langkawi dengan harga yang amat berpatutan dan juga menyediakan khidmat kereta sewa pandu sendiri sebaik anda tiba di langkawi. Anda boleh menyewa kenderaan ini apabila tiba di langkawi melalui Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi atau Terminal Jetty Kuah Langkawi tanpa sebarang caj tambahan penghantaran ke dua-dua lokasi.

Cuma hubungi saya atau email untuk tempahan, setelah pembayaran deposit tempahan di buat anda akan diberi resit bayaran dan kenderaan akan disediakan di lokasi yang anda nyatakan. Mudah dan tidak membazir masa. Anda tidak perlu tercari-cari kereta bila tiba di langkawi.

Harga Kereta Sewa Langkawi

Harga di bagi setiap kereta yang ingin di sewa bergantung kepada musim percutian anda – terbahagi kepada harga low season dan peak season cuti sekolah pada 2013. Untuk mengelakkan sebarang masalah anda boleh membuat tempahan awal, perjalanan anda di Langkawi bergantung kepada kenderaan.

Untuk senarai harga lengkap Kereta Sewa Langkawi sila hubungi pihak kami.

Kenderaan disediakan bila anda tiba di Langkawi samada di jetty Langkawi atau Airport Langkawi. Sila nyatakan semasa membuat tempahan.

Hubungi Kami Untuk Khidmat Kereta Sewa Langkawi

Sebagai wakil perlancongan berdaftar, pihak kami sedia untuk membantu anda mengalami percutian paling mengembirakan dan tidak dapat dilupakan dengan menyediakan pelbagai servis yang berkaitan dengan perlancongan ke Phuket, Koh Lipe dan Langkawi. Pihak kami juga menyediakan khidmat kereta sewa pandu sendiri di Langkawi.

Kami boleh dihubungi melalui cara berikut:

Sekiranya anda ingin menempah bilik dan penginapan di sini, anda boleh menghubungi pihak kami. Kami AZ Fajar Agency merupakan agen percutian berdaftar yang sedia untuk membantu anda mendapatkan percutian idaman anda di Phuket, Koh Lipe dan Pulau Langkawi. Malahan kami juga menyediakan pelbagai servis tambahan untuk kemudahan anda mendapatkan percutian terbaik.
Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai pakej-pakej percutian ke Phuket, Koh Lipe dan Pulau Langkawi, sila hubungi Banglong Amen Az Fajar di talian: 019 – 494 2066 atau Kak Nab AZ Fajar di talian: 012 – 581 7918. Atau anda boleh tinggalkan komen di ruang yang disediakan.
Did you enjoy this article? If so, we’d love to hear your thoughts in the comments below. It would be great if you subscribed to our RSS feed or signed up for email updates to get more goodness. There’s lots more where this came from!

About the Author

Banglong Men


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)