Home of Langkawi Tour

 


Sri Lagenda Apartment

0
Posted January 4, 2013 by Banglong Men in Hotel

Sri Lagenda Apartment

Sri Lagenda Apartment Langkawi

Sri Lagenda Apartment terletak di Kuah, 3 minit memandu dari Jeti Kuah. Ia menawarkan kolam renang luaran dan meja penyambut tetamu 24-jam. Pangsapuri yang berkelengkapan penuh dilengkapi dengan dapur dan mesin basuh.

Sri Lagenda Apartment berada 8 minit perjalanan sekiranya anda memilih untuk memandu di kawasan pilihan membeli belah di pekan Kuah. Ia mengambil masa 20 minit perjalanan untuk memandu ke Pantai Cenang, Underwater World dan Lapangan Terbang Langkawi.

Pangsapuri dilengkapi dengan 3 bilik tidur yang berasingan, dengan bilik tidur utama yang menawarkan bilik mandi (suite). Kemudahan menyeterika, peralatan dapur dan peti sejuk disediakan. Ruang tamu dilengkapi dengan TV satelit.

Tetamu boleh meminta untuk menyewa kereta dari meja depan. Perkhidmatan letak kereta percuma disediakan lam kawasan Sri Lagenda Apartment.

Masakan tempatan boleh dinikmati 5-minit memandu dari bangunan pangsapuri.

Untuk Menempah Bilik dan Peluang Menginap, Sila…

Sebagai wakil perlancongan berdaftar, pihak kami sedia untuk membantu anda mengalami percutian paling mengembirakan dan tidak dapat dilupakan dengan menyediakan pelbagai servis yang berkaitan dengan perlancongan di Langkawi. Kami boleh dihubungi melalui cara berikut:

Sekiranya anda ingin menempah bilik dan penginapan di sini, anda boleh menghubungi pihak kami. Kami AZ Fajar Agency merupakan agen percutian berdaftar yang sedia untuk membantu anda mendapatkan percutian idaman anda di Pulau Langkawi. Malahan kami juga menyediakan pelbagai servis tambahan untuk kemudahan anda mendapatkan percutian terbaik.

Sila Hubungi Pihak Kami AZ Fajar Agency

Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai pakej-pakej percutian di Pulau Langkawi, sila hubungi Banglong Amen Az Fajar di talian: 019 – 494 2066 atau Kak Nab AZ Fajar di talian: 012 – 581 7918. Atau anda boleh tinggalkan komen di ruang yang disediakan.
Did you enjoy this article? If so, we’d love to hear your thoughts in the comments below. It would be great if you subscribed to our RSS feed or signed up for email updates to get more goodness. There’s lots more where this came from!

About the Author

Banglong Men


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)