Home of Langkawi Tour

 


Tanjung Malie Beach Motel

0
Posted January 6, 2013 by Banglong Men in Hotel

Tanjung Malie Beach Motel

Maklumat Tanjung Malie Beach Motel

Berhenti di Tanjung Malie Beach Motel untuk menerokai keajaiban Langkawi. Ciri-ciri senarai lengkap kemudahan, tetamu akan mendapati mereka menginap di hotel satu selesa. Ambil kesempatan hotel Wi-Fi di tempat awam, tempat letak kereta, restoran.

Bilik tamu direka untuk menyediakan tahap keselesaan yang optimum dengan menyambut hiasan dan kemudahan yang selesa seperti akses internet – wireless (percuma), televisyen, pancuran, bar mini, akses internet – wayarles. Untuk meningkatkan penginapan tetamu, hotel ini menawarkan kemudahan rekreasi seperti taman, sukan air (tidak bermotor).

Bagi perkhidmatan yang boleh dipercayai dan kakitangan profesional, Tanjung Malie Beach Motel memenuhi keperluan anda.

Untuk Menempah Bilik dan Peluang Menginap

Sebagai wakil perlancongan berdaftar, pihak kami sedia untuk membantu anda mengalami percutian paling mengembirakan dan tidak dapat dilupakan dengan menyediakan pelbagai servis yang berkaitan dengan perlancongan di Langkawi. Kami boleh dihubungi melalui cara berikut:

Sekiranya anda ingin menempah bilik dan penginapan di sini, anda boleh menghubungi pihak kami. Kami AZ Fajar Agency merupakan agen percutian berdaftar yang sedia untuk membantu anda mendapatkan percutian idaman anda di Pulau Langkawi. Malahan kami juga menyediakan pelbagai servis tambahan untuk kemudahan anda mendapatkan percutian terbaik.
Untuk mendapatkan informasi terkini mengenai pakej-pakej percutian di Pulau Langkawi, sila hubungi Banglong Amen Az Fajar di talian: 019 – 494 2066 atau Kak Nab AZ Fajar di talian: 012 – 581 7918. Atau anda boleh tinggalkan komen di ruang yang disediakan.
Did you enjoy this article? If so, we’d love to hear your thoughts in the comments below. It would be great if you subscribed to our RSS feed or signed up for email updates to get more goodness. There’s lots more where this came from!

About the Author

Banglong Men


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)